Receptek: Diós béles (kép)

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Diós béles

Diós béles

Hozzávalók a tésztához: 37 dkg liszt, 15 dkg vaj, 6 dkg cukor, 2 tojás,1, 1 dl tej, 2 dkg élesztő; a töltelékhez: 4 tojás, 24 dkg cukor, 20 dkg darált dió, 3-4 evőkanál baracklekvár, porcukor a tetejére.

Elkészítése: A tejet meglangyosítjuk kevés cukorral, és az élesztőt belemorzsoljuk és felfuttatjuk. A lisztben morzsoljuk a vajat, majd felfutott élesztőt. Ezután hozzáadjuk a tojást és a többi cukrot majd jól összedolgozzuk. Két részre osztjuk a tésztát, úgy hogy az egyik része legyen valamivel nagyobb. A nagyobbik cipót vékonyra nyújtjuk és egy kivajazott közepes méretű tepsi aljára fektetjük. Megkenjük baracklekvárral. A töltelékhez a tojások sárgáját a cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a darált diót. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatosan beleforgatjuk a diós töltelékbe, majd az egészet a tésztára öntjük. Kinyújtjuk a másik lapot és befedjük a diós tölteléket vele, majd megszurkáljuk villával a tetejét. Előmelegített sütőben, 180 fokos sütőben, 25-30 percig sütjük. A sütemény tetejét porcukorral meghintjük.

Látta 1120 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu