Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött paprika tavasszal
Nyáron paprikába töltöm a húsgombócot, máskor csak húsgombócot főzök az üvegben elrakott paradicsomos lecsóban.
Hozzávalók: 1 üveg eltett lecsó, 1/2 l befőzött paradicsomlé, 1 fej hagyma, zeller levél, 1/2 kg sertéslapocka, 4 evőkanál rizs, 1 tojás, 2-3 evőkanál cukor, só, bors, pirospaprika, 1 evőkanál liszt, olaj.
Elkészítése: A hagymát meghámozom, felaprítom és kevés olajon megdinsztelem. A lecsót és paradicsomlevet hozzaadom, szárított zellerzölddel ízesítem. Ebben az alapmártásban főzöm meg a húsgombócokat. A húst ledarálom, megfűszerezem, összegyúrom a jól kimosott rizzsel, az egész tojással és egy apróra vágott, pirított hagymával. Vizes kézzel gombócokat formálok és a mártásba teszem. Főzöm, míg a gombócok megpuhulnak. 1 evőkanál lisztet beleszórok és hagyom felforrni.Ha szükség megédesítem kevés cukorral.
Tejföllel tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!