Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött csirkemell
1 nagy csirkemell, egy kis darab füstölt kolbász felszeletelve, 10 dkg trappista sajt, só, bors, 10 dkg vaj, kevés olaj és olívaolaj, sütőpapír
A csirkemellet kettőbe vágjuk a mellcsont mellett és a darabokat oldalt bevágjuk éles késsel. Megfűszerezzük kívül-belül. Megtöltjük 2-3 sajtkockával és 2 kolbászszelettel. Megtűzzük fogpiszkálóval. A húsokat forró olajon megforgatjuk majd a vajat rávágjuk a húsokra. A sütőpapírból kerek formát vágunk és ezzel takarjuk le a serpenyőt. Így finoman párolódik és pirosodik a hús, 10 perc után kész van. Meglocsoljuk kevés olívaolajjal és a serpenyőből a hús levét is ráöntjük.
Átlósan felvágjuk és pityókapürével, céklasalátával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!