Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Magyaros tepsis krumpli ♥
Amire szükséged lesz:
- 1,5 kg krumpli
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 fej lilahagyma
- 20 dkg füstölt sonka
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 pár kolbász
- olaj
- só, bors
Így csináld:
1. Egy tepsi aljába önts egy pici olajat, és tegyél rá egy sor meghámozott, karikára vágott krumplit
2. Sózd, borsozd és tedd rá az átnyomott fokhagyma egy részét
3. Jöhet rá még egy réteg krumpli (+só, bors), majd rakd a felszeletelt kolbászt és sonkát, és a lilahagyma felét és kend meg tejföllel.
4. A tetejére tedd rá a megmarad krumplit, sózd, borsozd és halmozd rá a megmaradt hagymaszeleteket (ha szereted kis sajtot reszelhetsz rá).
5. Előmelegített sütőben, fóliával letakarva süsd készre, hogy a krumpli megpuhuljon, majd vedd le a fóliát és pirítsd még 5-10 percig.
Kellemes sütést és jó étvágyat kívánok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!