Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rántott tök kapormártással
Hozzávalók: 1 fiatal cukkini, 4-5 evőkanál liszt, 2 tojás, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez
a mártáshoz: 1 csokor zöld kapor, 2 dl tejföl, 2-3 evőkanál liszt, 15 dkg vaj, 5 dl húslé, 1 citrom leve, 1 kávéskanál cukor.
Elkészítése: A tököt mossuk le, töröljük meg és vágjuk egyforma ujjnyi vastagságú szeletekre. Egy nagyobb edénybe tegyük bele és fűszerezzük meg, rázogassuk meg, liszttel szórjuk meg és megint rázogassuk, míg minden szelet lisztes lesz. A tojásokat felverjük és megfűszerezzük. Végül a cukkini szeleteket tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban süssük aranyszínűre.
A mártás: A vajat felolvasszuk és benne a lisztet elkavarjuk. A húslével vagy vízzel rántás sűrűségüre főzzük. Sózzuk, cukrozzuk, citrommal savanyítjuk és végül belevágjuk a zöldkapor leveleket.
Tejföllel kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!