Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 báránycomb, 6 gerezd zúzott fokhagyma, 1 evőkanál csípős pirospaprika, 1 evőkanál disznózsír vagy szalonnadarabok, 1 kávéskanál fehér bors, 1 nagykanál piros áfonyadzsem(havasi meggy), 2 evőkanál só, 2 dl finom olaj.
Elkészítés: A fenti fűszerekből és az olajból készített fűszerolajjal dörzsöljünk be egy szárazra törölt combot. Vághatunk rá vöröshagymát. Az egészet helyezzük kisebb tepsibe. Tűzdeljük meg szalonnadarabokakkal. Egy két kanál zsírt is tehetünk a húsra. Takarjuk le alufóliával. Előmelegített sütőben egy órát pároljuk, majd a sütőfóliát megnyitjuk, és a bárányt hirtelen aranybarnára sütjük. Közben locsoljuk meg száraz vörösborral és tegyük rá a piros áfonyát. Ettől finom lesz a hús leve, amit tálaláskor rálocsolunk. Pityókasalátával kínáljuk.
Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!