Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött szőlőlevél
Hozzávalók: 30-40 db zsenge szőlőlevél, 40 dkg húsból rizses töltelék, 1 tojás, zsír, kapor, csombor, citromsó vagy citromlé, 1 kanál liszt, tejföl.
Elkészítés:A húst tölteléknek elkészítjük, 1 tojást és néhány kanál hideg vizet is adva hozzá. A szőlőlevelet leforrázzuk, 10 perc múlva leszűrjük és a megtöltjük a rizses hússal. A töltikéket zsírral kikent lábosba rakjuk, morzsolt csombort és apróra vágott zöld kaprot szórunk rá és feltöltjük annyi forró vízzel, amennyi szűken ellepi. Fedő alatt csendesen megfőzzük, majd a mártását letöltve lisztes tejföllel besűrítjük, visszaöntjük a töltikékre. Citromlevet vagy kevés vízzel feloldott citromsót adunk hozzá és még egyszer összeforraljuk. Tejföllel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!