Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sütés nélküli epres-krémes hasáb
Hozzávalók: kb. 30 darab babapiskóta, 1 tasak vaníliás pudingpor, 3 evőkanál cukor, 1 tasak vaníliás cukor, 2,5 dl tejszín, 6 dl tej, 10 dkg mandula lapocska, kb. 30 dkg eper.
Elkészítése: 4 dl tejből, a cukorból, a vaníliás cukorból és a vaníliás pudingporból sűrű pudingot főzünk. A tejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük. A mandulalapocskát egy száraz serpenyőben megpirítjuk. Az epret megmossuk és felszeleteljük. Egy püspökkenyérformát kibélelünk fóliával, az alját megszórjuk mandula lapocskával, a babapiskótákat belemártjuk a maradék tejbe, majd lerakunk egy sor piskótát a forma aljára. Rákenjük a krém felét, megszórjuk mandulával, majd kirakjuk eper szeletekkel, majd újra következik egy sor áztatott piskóta, krém, mandula, eper és a tetejére még egy utolsó adag piskóta. Egy éjszakára hűtőbe rakjuk, másnap kiborítjuk, a fóliát leszedjük róla, és lehet szeletelni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!