Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsgombóc túrósgaluskával
Hozzávalók: 30 dkg darált sertéshús, 1 db vöröshagyma, 2 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, olaj, só, pirospaprika, 1 db tojás, majoranna
Galuskához: 40 dkg liszt, 20 dkg túró, 2x2 ek. olaj,
3 db tojás, só
Elkészítés: A darált húst a tojással, sóval, piros paprikával, és majorannával összegyúrom, és picike gombócokat formázok belőle. Pörköltalapot készítek az apró kockára vágott hagymából, olajból és egy kevés pirospaprikával megszórom, felengedem kb. 2 dl vízzel, és ebbe helyezem bele az elkészített kis gombócokat. Ízesítem sóval, és még majorannával. Puhára főzöm (főzési idő kb. 10-15 perc). Ha kész, a lisztet
elkeverem a tejföllel, besűrítem, összeforralom, és készen van.
Közben elkészítem a galuskát. A hozzávalókhoz annyi vizet adok, hogy közepesen lágy galuskatésztát kapjak. Bő, lobogó, sós vízben kifőzöm, leöblítem, és 1-2 evőkanál forró olajjal meglocsolom. A túrótól nagyon finom, "selymes" lesz a galuskánk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!