Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kati tészta
Hozzávalók:
Lapok:50dkg liszt, 15dkg cukor, 15dkg zsír, 3tojás sárgája,1 csomag sütőpor,kevés tej
Krém: 15dkg cukor,10dkg vaj, barackdzsem, 1/2 dl tej, kevés rum(most rumaroma),az egyik tésztalap
Máz: 3 tojás fehérje,15dkg porcukor, csokireszelék
Elkészítése:Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, úgy hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. 3 cipóra osszuk. Kinyújtjuk és tepsi hátán megsütjük ügyelve, hogy világos színű lapok süljenek.
Kiválasztjuk azt a lapot amelyik legkevésbé sikerült, laska sirítővel szétmorzsoljuk és a vaníliás tejjel meglocsoljuk. Hozza keverjük a kakaót, barackdzsemet. A cukor és a vajat kikavarjuk és összekeverjük az előbbi masszával. A rummal ízesítjük.
Ezzel a krémmel megkenjük az egyik lapot, a másikkal lefedjük ,majd egy nagy lapítóval lenyomtatjuk.
A tojásfehérjéből és cukorból kemény habot verünk és a tészta tetejére kenjük. Csokit reszelünk a fehér habra. Másnapig kell puhuljon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!