Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Finom almástészta
[b]Hozzávalók: [/b]40 dkg liszt, 15 dkg Ráma margarin, 3 tojássárgája, 2-3 kanál porcukor, 1 dl tejföl, pici só, 1 sütőpor. A töltelékhez: 2 kg alma, 25 dkg cukor, fahéj, 1 citrom héja.
Elkészítése: A lisztet összekeverjük a sütőporral és a margarinnal. Utána hozzagyúrjuk a tojássárgákat, a tejfölt, a cukrot, sót. Könnyen nyújtható tésztát kapunk, 2 cipóra osztjuk és a cipókat nagyobb tepsiméretre kinyújtjuk.
A töltelékhez az almákat meghámozzuk, lereszeljük és megcukrozzuk, hogy levet engedjen. Kicsavarjuk kézzel és a tésztára rakjuk. Meghintjük fahéjjal és a reszelt citromhéjjal. A másik lapot rátesszük és az almalével megkenjük a tetejét. Villával megszurkáljuk és megsütjük. Nagyon finom almástészta lesz, melegen szenzációs.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!