Receptek: ALMÁS RÓZSÁK (kép)

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

ALMÁS RÓZSÁK

Hozzávalók: 1 csomag friss leveles tészta, mérettől függően 3-5 alma, 2 ek méz, 2 tk őrölt fahéj, 4 dl víz, 3 ek cukor, 2 ek citromlé

Az almákat megmosom, félbevágom, a magházakat kivágom (karalábévájóval). Felteszem a vizet főni a 3 ek cukorral és 2 ek citromlével. Az almákat vékonyra szeletelem és a forrásban levő vízbe teszem 2 percre (addig, hogy könnyen lehessen hajlítani). 2 perc múlva kiveszem, majd tiszta konyharuhára rakosgatva megszárítom.
A friss levelestészta kész áldás, semmi dolog vele, kinyújtva kapható, sütőpapírra tekerve, nincs más dolgom vele, csak letekerem (ha fagyasztottal dolgoznék, azt előbb vékonyra nyújtanám). Meglocsolom mézzel, megszórom fahéjjal (a szerecsendió - citromhéj keveréket elfelejtettem) majd derelyevágóval újnyi széles csíkokra vágom. A csíkokat kirakom az alma szeletekkel úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd a másik végétől kezdve, mint ahonnan az almaszeleteket kezdtem pakolni - szorosan feltekerem. Sütőpapírral bélelt tepsire, egymástól tisztes távolságba helyezem és 220 fokon sütöm kb 25 percig. Isteni fahéjas sült alma illat terjeng a lakásban, sereglenek a konyhába az éhes szájak, alig tudják kivárni, hogyha kissé kihűl megszórjam porcukorral.

Forrás:
http://gabojszakonyhaja.blogspot.com

Látta 1313 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu