Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bundás sajt zöldborsófőzelékkel
Hozzávalók: ½ kg juhsajt vagy tehénsajt, 1 tojás, 3-4 kanál liszt, ½ dl tej, ½ dl borvíz, 1 mokkáskanál só, olaj, 40 dkg zöldborsó a fagyasztóból, tejföl és cékla, torma, ½ dl borecet, 1 kanál cukor.
Elkészítése: A sajtot felszeleteljük ½ cm vastag szeletekre. Palacsintatésztát kavarunk: a lisztet a tojással, tejjel és borvízzel összekavarjuk, sózzuk - ebbe a tésztába beleforgatjuk a sajtszeleteket és felforrósított olajban megsütjük mindkét oldalát.
A zöldborsófőzeléket is elkészítjük: kevés sós vízben megfőzzük a fagyasztott zöldborsót. 1 kanál lisztből és kevés olajból rántást kavarunk, mikor gyöngyözik kevés pirospaprikát szórunk bele és felengedjük 2 dl vízzel, a zöldborsót ezzel felöntjük és kevés tejföllel elkeverjük.
A céklasaláta elkészítése: Megfőzzük a megmosott céklákat sós, köménymagos vízben, miután kihűlt leöntjük a vizet és meghámozzuk. Almareszelőn lereszeljük. A 2-4 szál tormát megpucoljuk és a citromreszelőn lereszeljük, a céklához kavarjuk. Öntetet készítünk 2-3 dl vízet, ½ dl ecetet, 1 evőkanál cukrot összekeverünk és a céklára öntjük.
A céklát almával is szoktam késziteni,nyersen.Igy minden vitamin benne marad,nem fő ki.Mindkettőt meghámozva lereszelem,picit sózom.1-2 kanál mézet kavarok hozzá és egy citrom levét is rácsavarom.Ha édes az alma nem szükség a méz,és úgy is finom.Egy kevés olajjal nyakon öntve csodás saláta és nagyon egészséges.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!