Receptek: rakott_kaposzta (kép)

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rakott_kaposzta

Lerakott káposzta
Kiadós és finom egytálétel az alábbi recept.

Hozzavalók:1 kg vágott savanyú káposzta, ½ l káposztalé, 70 dkg darált disznóhús, 2 szelet császárszalonna, 2 fej fehér hagyma, olaj, só, bors, pirospaprika, őrölt csombor, 7 evőkanál rizs,1 dl tejföl, 1 evőkanál disznózsír.

A hagymákat megpucolom és apróra vágom. Kevés olajon megdinsztelem a hagymát és a darált húst, amíg a húsdarabkák megfehérednek és szétesnek. Közben megsózom, borsozom és 1 kávéskanál pirospaprikával megszórom. Külön odarakom főni a káposztát a káposztalével és a császárszalonnával. Megfűszerezem csomborral. Addig főzöm, míg a leve elfő.
A rizset megfőzöm sós vízben.
Egy sütőedényt kikenek zsírral és lerakom az elkészített káposztát, húst, rizset, húst, káposztát. A tetejére rakom a császárszalonnát. Meglocsolom a tejföllel és forró sütőben összerotyogtatom.

Látta 765 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szőts Istvánné Edit üzente 12 éve

Kedves Mária! Kiraktam ikonba a rakott-káposztád receptjét, s holnap megfőzöm. Aztán, hogy lesz-e ilyen gusztusos és finom??? Pá: Edith

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu