Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Lerakott káposzta
Kiadós és finom egytálétel az alábbi recept.
Hozzavalók:1 kg vágott savanyú káposzta, ½ l káposztalé, 70 dkg darált disznóhús, 2 szelet császárszalonna, 2 fej fehér hagyma, olaj, só, bors, pirospaprika, őrölt csombor, 7 evőkanál rizs,1 dl tejföl, 1 evőkanál disznózsír.
A hagymákat megpucolom és apróra vágom. Kevés olajon megdinsztelem a hagymát és a darált húst, amíg a húsdarabkák megfehérednek és szétesnek. Közben megsózom, borsozom és 1 kávéskanál pirospaprikával megszórom. Külön odarakom főni a káposztát a káposztalével és a császárszalonnával. Megfűszerezem csomborral. Addig főzöm, míg a leve elfő.
A rizset megfőzöm sós vízben.
Egy sütőedényt kikenek zsírral és lerakom az elkészített káposztát, húst, rizset, húst, káposztát. A tetejére rakom a császárszalonnát. Meglocsolom a tejföllel és forró sütőben összerotyogtatom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!