Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a piskótához: 6 tojásfehérje, 20 dkg cukor, 1 sütőpor, 3 evőkanál liszt, 20 dkg darált dió;
5 evőkanál olaj, 20 dkg olvasztott fehér csokoládé;
A krémhez: 10 evőkanál cukor, 1 Rama margarin, 6 tojássárga, 20 dkg durvára vágott dió;
a bevonáshoz: 5 evőkanál olaj, 20 dkg olvasztott, bevonó csokoládé.
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a darált diót. Sütőpapírral bélelt tepsibe téve előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd miután kivettük a sütőből, azonnal elkenjük rajta az öt evőnakál olajjal elkevert olvasztott fehér csokit. Amíg kihűl, elkészítjük a krémet: öt kanál cukrot karamellizálunk, hozzáadunk egy Rama margarint, majd tovább kavargatva hozzáadjuk az öt kanál cukorral elkevert tojássárgát. Gyenge tűzön besűrítjük, majd hozzáadjuk a durvára vágott diót. Miután kihűlt, rákenjük a fehércsokis sütire. Végül pedig bevonjuk az olajjal elkevert, olvasztott bevonó csokoládéval.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!