Receptek: Ribizlis lepény (kép)

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Ribizlis lepény

Ribizlis lepény
Hozzávalók: 1 kg piros ribizli, 20 dkg puha vaj, 25 dkg cukor, fél citrom reszelt héja, 22,5 dkg liszt, 15 dkg étkezési keményítő, 2 teáskanál sütőpor, 5 tojás, 2 evőkanál vaníliás cukor, 2 evőkanál porcukor.

Elkészítés: A vajat a cukorral és a citromhéjjal habosra verjük. Összekeverünk 20 dkg lisztet 10 dkg keményítővel és a sütőporral. A 3 tojást és a lisztes keveréket kanalanként a vajas keverékhez adjuk. A sütőt 200 fokra melegítjük. A tepsit jól kivajazzuk, a tésztát beleöntjük, és a tetejét elsimítjuk. A ribizlit rászórjuk. A süteményt a sütő középső részére téve 30 percig sütjük. A megmaradt tojásokat szétválasztjuk, a tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojás sárgákat a maradék cukorral és a vaníliás cukorral krémmé keverjük. A megmaradt keményítőt a maradék liszttel a tojáshabhoz keverjük, majd beleforgatjuk a kikevert tojássárgáját. A piskóta tésztát rákenjük a sütemény tetejére, és további 15 perc alatt készre sütjük. A megsült tésztát porcukorral meghintjük, és 20 darabra vágjuk.

Látta 2131 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kardos erika üzente 10 éve

Jól nézki és ráadásul nagyon finom is.
Köszönet érte.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Nagyon jól néz ki gratulálok.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu