Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Káposztával töltött paprika
Hozzávalók: 1,5 kiló káposzta, másfél kiló paprika, só, cukor, őrölt bors, köménymag, torma, 4 dl 10%-os ecet, vagy 2 dl 20%-os, késhegynyi tartósítószer.
A szép színösszeállítás miatt fehér és vöröskáposztát, zöld (sötétebb, ill. világosabb) és piros színű paprikát egyaránt érdemes felhasználni. A káposztát le kell gyalulni, besózni és pár órát állni hagyni. Ezt követően ki kell csavarni, nyomkodni a levét majd kis borssal, köménymaggal fűszerezni. A paprikák közepét ki kell vágni, meg kell tölteni káposztával (itt érdemes érvényesíteni a színeket)és nagy üvegbe tenni úgy, hogy közé egy-egy tormadarabot teszünk. Sóval-cukorral (ízlés szerint)forralt vizet összekeverjük az ecettel és egy kis tartósítószerrel, ráöntjük a paprikákra és lezárjuk az üveget.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!