Receptek Blog: 2011. december

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 126 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 10 db
  • Blogbejegyzések - 18 db
  • Fórumtémák - 1 db

Üdvözlettel,

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

SÜSSÜNK FŐZZÜNK VALAMIT hírei - 2011. december

network.hu

Karácsony

Csend honol mindenütt,
Leszállt a csendes éj,
Béke van a világon,
A szeretet ünnepén!

Angyalok kórusa hallatszik
Az égben,
S meglágyulnak a szívek
A csendes éjben.

Fehér hópihék szállingóznak
Az égből,
Szeretet szálljon,
A szívek rejtekéből.

Csituljon minden sértés, harag,
A szeretet a szívekben megmarad.
Hajoljatok le az elesettekhez,
Így közelebb kerülhettek Istenhez.

Gyújtsatok gyertyát a szeretet ünnepén,
Legyen ünnep, a szívetek rejtekén.
A világra áradjon boldogság, béke,
Töltse meg lelketeket a szentlélek
Ereje!

A szeretet a szívnek igazi orvosság,
A világra szálljon béke, s boldogság!
A szívekből áradjon szeretet,
Tiszta szívből mondjuk egymásnak:
Szeressük egymást,
Emberek!
Pisch Ferenc

Tovább 

 






Karácsonyi rumgolyó

Hozzávalók:

* 1 kg mazsola
* 1 kg csoki
* 10 dkg porcukor
* 50 dkg kókuszreszelék
* 3 dl rum
* 3 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A mazsolát beáztatjuk a rumba, lepje el a rum. Én a rumba még teszek egy jamaikai rumaromát, hogy intenzívebb legyen az íze. Minél tovább áll a rumban, annál finomabb, be kell hogy szívja a rumot.
Lehet már akár 1-2 hónappal korábban is beáztatni.

Karácsony előtt 1 héttel felolvasztjuk az 1 kg csokit gőz fölött, majd hozzáadjuk a 10 dkg porcukrot, a 25 dkg kókuszreszeléket, a 3 csomag vaníliás cukrot és a rumba áztatott mazsolát, rummal együtt.

Összekeverjük, majd apró golyókat formálunk belőle, amiket kókuszreszelékbe vagy kakaóporba forgatunk, és desszertes papírkába teszünk.


Raffaello golyók

Hozzávalók:

* kb.

Tovább 

 

Házi tartósítás tartósítószer nélkül - Hogyan őrizzük meg egészségesen a nyári ízeket – télire?

Manapság a szupermarketek polcain minden évszakban ott sorakoznak az egész világon fellelhető zöldségek és gyümölcsök – nyersen, konzerv és lekvár formájában, a fagyasztóládák kínálatában –, és ha egy hosszú, kemény tél után áprilisban megnyitják a hűtőházak ajtaját, méregdrágán kaphatunk harsogó almát is… De milyen áron!

Tovább 

network.hu

Gergely Éva első könyvét, a Süssünk, süssünk valamit 1994-ben jelentettük meg először, majd ezt követt a Mindennapok szakácskönyve és a Nyár a kamrában. Látva a sorozat sikerét, úgy döntöttünk, hogy e munkák sokadik kiadását összevonva, kibővítve és átszerkesztve, egy kötetben adjuk újra közzé. Kívánunk Olvasóinknak, a házi ízek szerelmeseinek, kezdő és haladó háziasszonyoknak kellemes időtöltést a konyhában, sikeres sütés-főzést!

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu